Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Zin in een rondrit door Rotterdam in de voorjaarsvakantie, maar geen zin om te lopen of fietsen? Pak de segway! Bij Segway Rotterdam kunt u geheel op eigen tempo met een gids het mooie Rotterdam ontdekken.
Een segway is een bijzonder voertuig. Het voertuig beweegt voort door het gebruiken van uw lichaam. Als u naar voren leunt, zal uw segway ook naar voren gaan, staat u stil, dan staat de segway ook stil! Op deze manier kunt u de diverse kanten van Rotterdam bekijken, zonder moe te worden van het lopen of fietsen. Ga bijvoorbeeld mee en segway 75 minuten met de Erasmusbrugtour, de Markthaltour of de Delfshaven tour! Liever wat langer de tijd nemen om Rotterdam te verkennen? Dan is de toeristische tour van 2,5 uur wel iets voor u! Segwayen kan vanaf 16 jaar en u zult altijd een van onze begeleiders met u mee hebben! Altijd al eens Rotterdam willen verkennen zonder moe te worden? Reserveer dan nu snel uw tour!

De voorjaarsvakantie die wij aanhouden loopt van 18 februari tot 5 maart


Reserveren
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats tijdens een van onze tours. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertrek locatie
De opstapplaats van de segwaytours is Parkhaven 9 tegenover de Euromast in Rotterdam. ( Navigatieadres; Parkhaven 20 )
Segway Rotterdam is bereikbaar via het openbaar vervoer, u kunt hiervoor uitstappen bij tramhalte Euromast of metrostation Coolhaven. Er is genoeg ( betaalde ) parkeergelegenheid voor de deur.