Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Segway Tours in Rotterdam

Segway Tours in Rotterdam

Tickets voor een Segway Tour koop je makkelijk en snel online. Een kaartje kopen via het online reserveringssysteem is veilig. De tickets kun je betalen met iDeal, creditcard of PayPal. In de agenda zie je direct het overzicht van alle tours. Na het afrekenen ontvang je de tickets in de mailbox. 

Segway Erasmusbrug Tour

Bedwing de Erasmusbrug op de Segway en geniet van het prachtige uitzicht boven op de brug. Vergaap je aan de skyline van Rotterdam en maak kilometers zonder moeite!

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 37,50

Segway Markthal Tour

Met deze Segway Tour ontdek je de bruisende Markthal. In de overdekte Markthal komen eten en wonen samen onder een spectaculaire boog. Je kijkt je ogen uit!

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 37,50

Segway Delfshaven Tour

De Delfshaven Tour brengt je naar een unieke omgeving in Rotterdam. Samen met een instructeur verken je dit mooie stukje historisch Rotterdam op de Segway!

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 37,50

Segway Toeristische Tour

Wie Rotterdam echt wil zien, kiest voor de Toeristische Tour. De Segway brengt je naar alle bezienswaardigheden van Rotterdam en een enthousiaste gids vertelt je over de highlights!

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 49,50

Segway Tour & borrel

Geniet voor of na je Segway Tour van een borrel bij Restaurant de Zwarte Zwaan met een spectaculair uitzicht op de Maas. Ideaal om de tour mee te starten of af te sluiten!

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 45,50

Segway Tour & lunch

Voor of nadat je de stad hebt verkend met de Segway, schuif je voor een lunch aan bij Restaurant de Zwarte Zwaan waar je de keuze hebt uit lekkere lunchgerechten. Gastvrijheid en gezelligheid staat hier centraal. Geniet van heerlijk...

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 45,00

Segway Tour & 3-gangenmenu

Van Segwayen krijg je gegarandeerd trek! Na de Segway Tour schuif je daarom aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan waar je heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten kunt kiezen van het 3-gangenkeuzemenu.

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 62,50

Segway Tour & RIB varen

Ben jij op zoek naar een mega actief uitje? Combineer de Segway Tour met een snelle RIB experience! Je ervaart de snelheid van de RIB en ziet nog meer van Rotterdam!

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 72,15

Segway Tour & VR game

Combineer de Segway Tour met een VR avontuur en ervaar hoe de digitale en echte wereld naadloos in elkaar over gaan. Samen met jouw team verlies je je als nooit tevoren in een virtuele wereld!

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 71,50

Segway Tour & Splashtours

Combineer de Segway Tour gemakkelijk met Splashtours. Deze ’anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Meer informatie

 • Per persoon doordeweeks (vanaf 16 jaar): € 63,00
 • Per persoon weekend (vanaf 16 jaar): € 65,00

Segway Tour & Lasergame

Ga met elkaar de strijd aan in de Lasergame arena voor of nadat je gezamenlijk de stad hebt verkend op de Segway. De Segway Tours beginnen en eindigen voor de deur van Lasergame Rotterdam, dus de combinatie is snel gemaakt!

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 56,00

Segway Tour & Euromast

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast. Met de Segway Tour doorkruis je de stad. Wanneer je de Euromast op gaat, bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte.

Meer informatie

 • Per persoon (vanaf 16 jaar): € 47,75

Meer arrangementen

Boek nu

Tijdelijke sluiting

Helaas zijn al onze tours t/m 28 april geannuleerd vanwege het coronavirus. Gekochte tickets kunnen uiteraard verplaatst worden naar een andere datum. Wij hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug