Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Segway Tours

Segway Tours

Tickets voor Segway Rotterdam koop je makkelijk en snel online. Een kaartje kopen via het online reserveringssysteem is veilig. De tickets kun je betalen met iDeal, creditcard of PayPal. In de agenda zie je direct het overzicht van alle tours. Na het afrekenen ontvang je de tickets per e-mail.

Segway Tour

Beweeg je door Rotterdam op een Segway met € 10 korting per persoon!. Met dit unieke vervoersmiddel maak je kilometers zonder moeite!

Meer informatie

  • Per persoon: € 37,50

Segway Tour & borrel

Geniet voor of na je Segway Tour van een borrel bij Restaurant de Zwarte Zwaan met een spectaculair uitzicht op de Maas. Ideaal om de tour mee te starten of af te sluiten!

Meer informatie

  • Per persoon: € 45,50

Segway Tour & lunch

Combineer de Segway Tour door Rotterdam met een heerlijke lunch bij Restaurant De Zwarte Zwaan. Gegarandeerd een leuke dag!

Meer informatie

  • Per persoon: € 45,00

Segway Tour & 3-gangenmenu

Van Segwayen krijg je gegarandeerd trek! Na de Segway Tour schuif je daarom aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan waar je heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten kunt kiezen van het 3-gangenkeuzemenu.

Meer informatie

  • Per persoon: € 62,50

Segway Tour & Splashtours

Combineer de Segway Tour gemakkelijk met Splashtours. Deze ’anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Meer informatie

  • Per persoon: € 65,00

Segway Tour & Lasergame

Ga met elkaar de strijd aan in de Lasergame arena voor of nadat je gezamenlijk de stad hebt verkend op de Segway. De Segway Tour begint en eindigt voor de deur van Lasergame Rotterdam, dus de combinatie is snel gemaakt!

Meer informatie

  • Per persoon: € 56,00

Segway Tour & RIB varen

Ben jij op zoek naar een mega actief uitje? Combineer de Segway Tour met een snelle RIB experience! Je ervaart de snelheid van de RIB en ziet nog meer van Rotterdam!

Meer informatie

  • Per persoon: € 76,00

Segway Tour & Euromast

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast. Met de Segway Tour doorkruis je de stad. Wanneer je de Euromast op gaat, bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte.

Meer informatie

  • Per persoon: € 48,00

Meer arrangementen

Boek nu

Update COVID-19

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier Rotterdam kunt ontdekken per Segway.

Coronamaatregelen