Je bent nu hier: Segway Rotterdam > Step Tours

Step Tours

Steppen in Rotterdam wordt ontspannen en dynamisch met onze elektrische steps!

De elektrische steps worden ookwel Segway Kickscooters genoemd. Je begint alsof het een reguliere step is en zodra je een klein gangetje hebt gemaakt kan je ‘gas’ gaan geven en neemt de techniek het van je over. Hoe relaxed is dat?!

Onder begeleiding van één van onze enthousiaste gidsen gaan we op pad in Rotterdam. Voordat we de weg op gaan, starten we met een instructie op de parkeerplaats bij ons voor de deur. Daar kun je kennis maken met de Segway Kickscooters en gevoel krijgen met de step.

Wanneer iedereen er klaar voor is starten we de tour. We vertrekken vanaf restaurant de Zwarte Zwaan en gaan dan richting het centrum. Tijdens de tour zullen we af en toe stoppen om het één en ander over de omgeving te vertellen. De gids rijdt voorop en leidt jullie de weg.

Een step tour

Altijd al eens op een elektrische step willen staan? Dat kan nu bij ons! Wij bieden naast onze Segway Tours ook Step Tours aan.

Wij bieden verschillende tours aan, zoals de Erasmusbrug Tour, Delfshaven Tour en Centrum Tour. Uiteraard is het ook mogelijk om een tour op maat te boeken. Neem daarvoor contact met ons op via info@segwayrotterdam.nl of 010 436 04 25.

Per persoon: €47,50 – €49,50
Duur: 75 minuten (inclusief 15 minuten instructie)
Dag(en): Dagelijks

Op de step in plaats van de Segway

Het is mogelijk om bij een Segway Tour één van de Segway’s te vervangen voor een step. De tour blijft ongewijzigd.

Ook in een combinatie ticket is het mogelijk dat iemand van het gezelschap de Segway inruilt voor een step. Geef dit vooraf aan ons door en wij zetten de juiste spullen voor je klaar.

Goed om te weten:
  • Wij hebben 37 Segway’s beschikbaar en 9 steps. Meer Segway’s op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.

Route

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Combineren

Een Segway Tour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway Rotterdam wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina locatie en parkeren

Boek nu Wij zijn opzoek naar leuke nieuwe collega's! Klik hier voor meer informatie

Afsluiting Maastunnel

Tot het najaar van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug