Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Segway Tours op locatie

Segway Tours op locatie

De standaard tours van Segway Rotterdam starten en eindigen op de Parkhaven, tegenover de Euromast. Indien gewenst kunnen wij met de Segway’s naar een andere locatie komen. Deze locatie kan binnen Rotterdam zijn, maar het kan ook op een andere locatie in Nederland zijn.

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Antwerpen.

Een Segway tour in Rotterdam duurt 75 minuten, inclusief instructie en oefenen.

Voor de instap-tours kun je terecht op de pagina Tours, Prijzen & Combinaties.

Vertrek locatie Rotterdam

De vertrek locatie van de Segway Tour is in overleg met jou. Wij zullen vooraf goed kijken of jouw wensen qua locatie mogelijk zijn om de veiligheid en de instructie te waarborgen. Indien dit niet het geval is, kijken wij samen met jou naar een alternatieve plaats.

Voorbeelden van mogelijke locaties in Rotterdam zijn:

  • Ahoy
  • Feyenoord stadion De Kuip
  • Willemsplein
  • Parkhaven
  • Hotel New York

De vertrek locatie is tevens de eindlocatie.

Segway Tours op locatie buiten Rotterdam

Indien je liever een Segway tour maakt in een andere stad, dan kan dat via Segway Events. Segway Events verzorgt Segway tours op maat door heel Nederland, dus ook bij jou! Op dit moment hebben wij al routes binnen de volgende steden:

Op verzoek brengen wij de Segways mét begeleider gewoon naar je toe. Samen met jou gaan we op zoek naar een route die past bij jouw gezelschap. Zo wordt ieder bedrijfsuitje gegarandeerd een succes!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Segway tour op locatie buiten Rotterdam? Neem dan een kijkje op www.segwayevents.nl of neem contact op via info@segwayevents.nl of 010-302 18 89

Combineren

Je kunt er voor kiezen om alleen een Segway tour te doen, of om de tour te combineren met andere leuke attracties en activiteiten door heel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Segway tour door hip Rotterdam in combinatie met een spectaculaire duik in de Maas in de unieke amfibiebus van Splashtours. Of ontdek alle verborgen plekjes van de NDSM werf in Amsterdam en schuif aan boord van de Pannenkoekenboot aan om te zien wie de meeste pannenkoeken op kan.

Wij weten uit ervaring dat geen enkel uitje hetzelfde is. Daarom nemen wij graag persoonlijk alle mogelijkheden voor jouw ideale uitje met je door.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug