Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Segway Tours op locatie

Segway Tours op locatie

De standaard tours van Segway Rotterdam starten en eindigen op de Parkhaven tegenover de Euromast. Alle mogelijkheden voor tours in Rotterdam vind je hier.

De tour kan ook op een andere locatie naar wens starten. Wij brengen de Segways naar jouw locatie. Voor Segway Tours op locatie kun je terecht bij Segway Events. Segway Events verzorgt Segway Tours op maat door heel Nederland, dus ook bij jou!

Op verzoek brengen wij de Segways mét begeleider gewoon naar je toe. Samen met jou gaan we op zoek naar een route die past bij jouw gezelschap. Zo wordt ieder bedrijfsuitje gegarandeerd een succes!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Segway Tour op locatie buiten Rotterdam? Neem dan een kijkje op www.segwayevents.nl of neem contact op via info@segwayevents.nl of 010-302 18 89

Combineren

Je kunt er voor kiezen om alleen een Segway tour te doen of om de tour te combineren met andere leuke attracties en activiteiten door heel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Segway tour door hip Rotterdam in combinatie met een spectaculaire duik in de Maas in de unieke amfibiebus van Splashtours. Of ontdek alle verborgen plekjes van de NDSM werf in Amsterdam en schuif aan boord van de Pannenkoekenboot aan om te zien wie de meeste pannenkoeken op kan.

Boek nu

Update COVID-19

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier Rotterdam kunt ontdekken per Segway.

Coronamaatregelen