Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Reserveren

Reserveren

Een reservering maken bij Segway Rotterdam gaat snel en gemakkelijk. Je kunt online reserveren met en zonder unieke code door onderstaande stappen te volgen.

Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige skyline van Rotterdam. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen. Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam op  een bijzonder vervoersmiddel.  Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Online reserveren

Online een reservering plaatsen kan direct in ons reserveringssysteem. Je doorloopt 5 stappen waarna de tickets per e-mail verstuurd worden.

1) Datum en tijd kiezen:
Kies in ons reserveringssysteem de juiste datum en tijd. De tijden die je ziet, zijn vertrek tijden. Is een tijd rood, dan is deze tour al volgeboekt.
2) Gegevens invullen:
Op deze pagina kun je het aantal personen, eventueel een combinatie attractie en je contactgegevens invullen.
3) Betaalwijze:
Kies je betaalwijze en vul eventueel een kortingscode of cadeaubon code in (een kortingscode of cadeaubon code kan niet worden gebruikt in combinatie met een combiticket)
4) Controleren:
Controleer of je reservering en alle gegevens kloppen.
5) Betalen:
Vanaf dit moment verlaat je de website www.segwayrotterdam.nl en kom je terecht in de beveiligde Ogone omgeving welke de betaling afhandelt.

Indien online reserveren niet lukt, kun je tickets kopen bij Restaurant De Zwarte Zwaan. Restaurant De Zwarte Zwaan is gelegen tegenover de opstapplaats van Segway Rotterdam aan de Parkhaven 9. Betalen kan alleen met een debit card of een credit card.

Reserveren met een unieke code gaat snel en gemakkelijk

Om de reservering correct te maken, willen wij je verzoeken om de instructies zorgvuldig door te nemen en uit te voeren. Om je hierbij te helpen, zullen wij een paar aandachtspunten voor je uitlichten.

  • Een reservering kan gemaakt worden voor alleen de Erasmusbrug Tour (dus niet voor een combinatieticket of voor de andere tours).
  • Tijdens het reserveren wordt er gevraagd naar de betaalmethode. Hier geef je aan met welk betaalmiddel je wilt betalen, selecteer de betaalwijze die hoort bij de unieke code.
  • Dan verschijnt er een vakje waar je de code invult. De reservering kan alleen per code gemaakt worden. Mocht je voor meerdere personen willen reserveren dan op de cadeaubon/voucher vermeld staat of gebruik willen maken van meerdere cadeaubonnen/vouchers, plaats dan voor iedere code apart een reservering met dezelfde reserveringsnaam.
  • Van Segway Rotterdam krijg je een ticket, welke je mee neemt naar de opstapplaats.

Mocht u voor meerdere personen willen reserveren dan op de voucher staat vermeld of gebruik willen maken van meerdere vouchers, plaats dan voor iedere code apart een reservering met dezelfde reserveringsnaam.

Heb je nog vragen of wil je extra informatie ontvangen, dan vernemen wij dat graag.

Wij verzoeken je om ruim op tijd aanwezig te zijn bij de opstapplaats. De tour zit gebonden aan een strak schema en kan daarom niet op je wachten als je te laat bent.

Succes en tot snel!

Boek nu

Tijdelijke sluiting

Helaas zijn al onze tours t/m 28 april geannuleerd vanwege het coronavirus. Gekochte tickets kunnen uiteraard verplaatst worden naar een andere datum. Wij hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug