Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Over ons

Over ons

Beweeg je door Rotterdam op een Segway

Segway Rotterdam biedt verschillende tours en arrangementen aan. Een uniek vervoersmiddel waarmee je makkelijk door de straten scheurt. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijdt de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat.

Gidsen

De tours worden gegeven door onze ervaren gidsen. Per gids vertrekken er maximaal negen Segways. De gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam op  een bijzonder vervoersmiddel.  Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Tours

Wij bieden verschillende tours waaruit je kunt kiezen. Deze tours worden ook op verschillende dagen en tijdstippen gegeven. Klik hier voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen.

Een Segway Tour is ook te boeken in combinatie met andere Rotterdamse attracties. Bekijk de arrangementen en kies je favoriete dagje uit.

Wij bieden reguliere tours maar ook tours die je met jouw groep/gezelschap hebt bedacht. Een groep vanaf negen personen kan zelf de eigen tour kiezen. Vraag naar de opties/mogelijkheden of stel je plan(nen) aan ons voor. Wij denken graag met je mee.

Ook voor bedrijfsuitjes staan wij open voor suggesties en/ideeën.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayrotterdam.nl Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van jouw bedrijfsuitje in Rotterdam. Bel gerust met 010-436 04 25

Wielders Management

Segway Sightseeing Rotterdam is één van de vele serie attracties dat de organisatie Wielders Management representeert in Rotterdam. Wat alle attracties gemeen hebben is de link met het water. Omdat de ligging van Rotterdam aan de Maas zo uniek is. Omdat de skyline vanaf het water fantastisch is. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

De kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen.

Wielders Management bestaat uit een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Wielders Management is verantwoordelijk voor de exploitatie, het beheer en management, marketing en communicatie, boekingen en sales en administratie van verschillende ondernemingen.

De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wielders Management kent de Leisure markt goed en heeft een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea.

De attracties in ons beheer zijn zowel eigen ondernemingen als participaties en externe opdrachtgevers. Wielders Management is dus ook inzetbaar voor uw attractie, restaurant of  evenement.