Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Locatie en parkeren

Locatie en parkeren

De start- en eindlocatie van de Segway Tours is Parkhaven tegenover de Euromast voor Restaurant De Zwarte Zwaan in Rotterdam. 

Met de auto:

De Parkhaven is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende betaalde parkeergelegenheid op de Parkhaven. Wanneer je de borden Euromast volgt, kom je op de Parkhaven waar je kunt parkeren. Op dit terrein geldt kentekenparkeren en er is één parkeerautomaat ter hoogte van De Zwarte Zwaan.

€ 4,20 per uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur
en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 18.00 uur
betalen met PIN, creditcard of parkeerapp

Het kan druk zijn bij de parkeerautomaat! Houd rekening met een eventuele lange wachtrij bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tip: bespaar tijd met 06-parkeren! SMS, gebruik de gratis Parkmobile app. De parkeerzone is 120.

Met het openbaar vervoer:

– Metro: Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
– Tram: Met tramlijn 8 kun je uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven.

Evenementen Rotterdam:
Gedurende evenementen kan (een gedeelte van) het centrum afgesloten zijn. Ook zal het drukker zijn in het verkeer. Wij raden je aan om hier rekening mee te houden en je reis naar de Parkhaven zorgvuldig te plannen.

Boek nu

Update COVID-19

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier Rotterdam kunt ontdekken per Segway.

Coronamaatregelen