Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Korting op een Segway Tour

Korting op een Segway Tour

Beweeg je op een Segway door Nederland. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je iedere brug met gemak en maak je kilometers zonder moeite.

Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige omgeving. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen.

Segway Rijbewijs korting

Indien je in het bezit bent van een Segway Rijbewijs, kun je met korting de Erasmusbrug Tour, de Delfshaven Tour of de Centrum Tour bij ons reserveren. Om de reservering met korting te kunnen maken, verzoeken we je om de volgende stappen te volgen.

Online een reservering plaatsen kan direct in ons reserveringssysteem. Je doorloopt 5 stappen waarna de tickets per e-mail verstuurd worden.

1) Datum en tijd kiezen:
Kies in ons reserveringssysteem de juiste datum en tijd. De tijden die je ziet, zijn vertrek tijden. Is een tijd rood, dan is deze tour al volgeboekt.
2) Gegevens invullen:
Op deze pagina kun je het aantal personen, eventueel een combinatie attractie en je contactgegevens invullen.
3) Betaalwijze:
Kies je betaalwijze en vul de kortingscode SWRtf52Ewri in (een kortingscode kan niet worden gebruikt in combinatie met een combiticket)
4) Controleren:
Controleer of je reservering en alle gegevens kloppen.
5) Betalen:
Vanaf dit moment verlaat je de website www.segwayrotterdam.nl en kom je terecht in de beveiligde Ingenico omgeving welke de betaling afhandelt.

Een Segway Rijbewijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en geldig voor 1 persoon.