Je bent nu hier: Segway Rotterdam > Herfstvakantie

Herfstvakantie

Zin in een rondrit door Rotterdam in de herfstvakantie, maar geen zin om te lopen of fietsen? Pak de segway! Bij Segway Rotterdam kunt u geheel op eigen tempo met een gids het mooie Rotterdam ontdekken.

Een segway is een bijzonder voertuig. Het voertuig beweegt voort door het gebruiken van uw lichaam. Als u naar voren leunt, zal uw segway ook naar voren gaan, staat u stil, dan staat de segway ook stil! Op deze manier kunt u de diverse kanten van Rotterdam bekijken, zonder moe te worden van het lopen of fietsen. Ga bijvoorbeeld mee en segway 75 minuten met de Erasmusbrugtour, de Markthaltour of de Delfshaven tour! Liever wat langer de tijd nemen om Rotterdam te verkennen? Dan is de toeristische tour van 2,5 uur wel iets voor u! Segwayen kan vanaf 16 jaar en u zult altijd een van onze begeleiders met u mee hebben! Altijd al eens Rotterdam willen verkennen zonder moe te worden? Reserveer dan nu snel uw tour!

De herfstvakantie die wij aanhouden loopt van 14 oktober tot en met 29 oktober

Reserveren 

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats tijdens een van onze tours. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van de segwaytours is Parkhaven 9 tegenover de Euromast in Rotterdam. ( Navigatieadres; Parkhaven 20 )
Segway Rotterdam is bereikbaar via het openbaar vervoer, u kunt hiervoor uitstappen bij tramhalte Euromast of metrostation Coolhaven. Er is genoeg ( betaalde ) parkeergelegenheid voor de deur.

Boek nu

Op Goede Vrijdag (19 april) en met Pasen (21 & 22 april) hebben wij tours!

Ga je ook met ons mee?

Meivakantie!

In de meivakantie hebben wij iedere dag tours!

De meivakantie is van zaterdag 20 april t/m zondag 5 mei.

Wij zijn opzoek naar leuke nieuwe collega's! Klik hier voor meer informatie

Afsluiting Maastunnel

Tot het najaar van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug