Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Groepen

Groepen

Een Segway Sightseeing Tour is geschikt voor groepen en past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest of vriendengroep. Segway Rotterdam denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Een groep kan zelf de eigen tour kiezen. Segway Rotterdam heeft verschillende tours ontwikkeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf met plannen te komen. Wij denken graag mee.

Het groepsuitje met Segway Rotterdam is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner, borrel of koffie met gebak wordt aangeboden met restaurant De Zwarte Zwaan. Gelegen direct naast het vertrekpunt van Segway Rotterdam aan de Parkhaven. Daarnaast heeft Segway Rotterdam arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Rotterdam.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayrotterdam.nl Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van je groepsuitje in Rotterdam. Bel gerust met 010-436 04 25.

Kijk ook eens op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur! Zwarte Zwaan  Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elke groep en elk budget.

 

Boek nu Wij zoeken collega's!

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug