Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Groepen

Groepen

Organiseer je een groepsuitje voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Segway Rotterdam de juiste locatie! Wij denken graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Exclusieve Segway Tour

Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Rotterdamse Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige stad aan de Maas met zijn iconische gebouwen en gewaagde architectuur.

De Segway Tour duurt in totaal 75 minuten inclusief een instructie. De begeleider geeft een duidelijke instructie en als iedereen de Segway onder de knie heeft, gaan we op pad. We hebben in totaal 40 Segways beschikbaar, dus ook met een grote groep kun je bij ons terecht!

Exclusieve Segway Tour: € 382,50
Bij meer dan 9 personen: € 42,50 per extra persoon

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Borrelarrangement

Borrelen bij De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. Het borrelarrangement is inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. In de zomer kan de borrel ook op het zonnige terras van de Midget Golfbaan plaatsvinden!

Borrelarrangement 1 uur: € 17,00 p.p.
Borrelarrangement 1,5 uur: € 20,25 p.p.
Borrelarrangement 2 uur: € 23,50 p.p.

VRAAG EEN OFFERTE AAN


BBQ-arrangement

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten! Het BBQ-arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

BBQ-arrangement 2 uur: € 46,50 p.p.

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Meer informatie

Mail of bel (010-4360425) ons gerust voor meer informatie of een offerte op maat. Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam. Groepen kunnen ook terecht bij Zwarte Zwaan Events.