Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Groepen

Groepen

Organiseer je een groepsuitje voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Segway Rotterdam de juiste locatie! Wij denken graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Dineren

Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenmenu. Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren! Gastvrijheid en gezelligheid staat bij restaurant De Zwarte Zwaan centraal. De keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proef je. Check hier de menukaart. Voor € 14 per volwassene extra kun je onbeperkt gebruik maken van de drankjes (Hollandse bar) gedurende 2 uur.

€ 27,50 per volwassene

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

€ 27,50 per volwassene 

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Onbeperkt borrelen

Heb je iets te vieren, zoals een verjaardag, jubileum, afstudeerborrel of bedrijfsfeest? Of gewoon zin in een gezellige borrel? Strijk samen neer op ons terras op een prachtige plek midden in het bruisende Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het altijd gezellig. Het is ook mogelijk om te borrelen bij Restaurant De Zwarte Zwaan of bij Café Ech wel. De borrel bestaat uit onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en diverse borrelhapjes.

€ 14,50 per persoon voor 1 uur
€ 21,00 per persoon voor 2 uur

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Lunchen

Op zoek naar een gezellige locatie om met jouw groep te lunchen? Schuif samen aan voor een heerlijke koffietafel. Genoeg voor iedereen en allemaal even lekker! De koffietafel bestaat uit onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met verse soep, harde en zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg, een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal. De koffietafel wordt geserveerd bij Restaurant De Zwarte Zwaan of op het terras van Midget Golfbaan Parkhaven.

€ 14,50 per persoon

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Meer informatie

Mail of bel (010-4360425) ons gerust voor meer informatie of een offerte op maat. Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam. Groepen kunnen ook terecht bij Zwarte Zwaan Events.