Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Groepen

Groepen

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Segway Rotterdam de juiste locatie! Segway Rotterdam denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De Segway Tour is gemakkelijk uit te breiden met tal van arrangementen. Stap binnen bij Restaurant de Zwarte Zwaan voor een lunch, diner, borrel of gewoon een kop koffie met gebak. De Zwarte Zwaan bevindt zich naast de startlocatie van Segway Rotterdam op de Parkhaven. Daarnaast heeft Segway Rotterdam combinaties met de leukste activiteiten in Rotterdam voor groepen. Het ideale groepsuitje in Rotterdam begint met een Segway Tour!

Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!

Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.

Boek nu

Tijdelijke sluiting

Helaas zijn al onze tours t/m 28 april geannuleerd vanwege het coronavirus. Gekochte tickets kunnen uiteraard verplaatst worden naar een andere datum. Wij hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug