You are here Segway Sightseeing Rotterdam > Vacatures > Stagiair(e) (3e jaars) sales en boekingen / marketing en communicatie

Stagiair(e) (3e jaars) sales en boekingen / marketing en communicatie

Wielders Management is een informele organisatie waar passie en aanpakken belangrijk is. Medewerkers zijn betrokken bij de attracties en het resultaat. Op kantoor werkt een klein team met een vaste kern van vier mensen. Het team wordt aangevuld met meerdere stagiaires. Dit team is verantwoordelijk voor de boekingen en reserveringen, marketing, sales en communicatie, administratie en financieel beheer van de attracties. De bedrijfsvoering op de locaties wordt aangestuurd door de operationeel manager.

Functie:
De stagiair(e) werkt samen met de marketingmanager en sales medewerker aan de marketing en promotie van alle attracties.

Gezocht:
Een enthousiaste stagiair(e) die enthousiast is over het bedrijf en de attracties en die graag ervaring wil opdoen in de leisure branch. Iemand die graag en goed schrijft en die het leuk vind mee te draaien in een team met een breed takenpakket. Affiniteit met social media is gewenst en een klantgerichte instelling is noodzakelijk.

Reageren?
Stuur je sollicitatie, bestaande uit CV en introductie filmpje, per mail naar: sippens@wieldersmanagement.nl.

Book here

Construction of the Maastunnel

Until the autum of 2019 the Maastunnel will be closed from north to south. The Maastunnel is 75 years old and ready for a renovation.

Please take into account extra travel time.

For more information on the accessibility of Rotterdam, visit www.maastunnel.nl

Cash Free

Tickets can be reserved and paid online. Payment at our location (restaurant De Zwarte Zwaan) is only possible with a debit card or a credit card.

Gift cards

With a giftcard you give someone a gift that he or she can fulfill. A giftcard does not lose his value. They do not need to be returned for a certain time.

Buy your gift card

Enter your information and we will call you

Bel me terug