Je bent nu hier Segway Sightseeing Rotterdam > Combi’s

Combi’s

Combineer de Segway Tour gemakkelijk met een andere activiteit. Super makkelijk, alle activiteiten vind je op de Parkhaven en zijn op loopafstand van elkaar!

Segway Tour & Pannenkoekenboot

Verken Rotterdam eerst vanaf het land per Segway en daarna vanaf het water met de Pannenkoekenboot! Sluit je dag af met een gezellige rondvaart langs de imposante skyline van de stad. Tijdens de vaart kun je zo veel pannenkoeken eten als je wilt. Er zijn tal van toppings waarmee je zelf je pannenkoeken kunt beleggen.

Prijzen:
Segway Tour: € 382,50 voor maximaal 9 personen
Pannenkoekenboot: € 24,50 per persoon

BOEK NU


Segway Tour & Lasergame

Ga de battle aan in de lasergame arena op het schip de Zwarte Zwaan. Je daalt af in het ruim en je waant je in een onderzeeër. In de arena van 300 m2 kun je helemaal los gaan! Lasergame Rotterdam bevindt zich bij de start- en eindlocatie van de Segway Tour.

Prijzen:
Segway Tour: € 382,50 voor maximaal 9 personen
2 sessies lasergamen: € 20,00 per persoon

BOEK NU


Segway Tour & Splashtours

Na het segwayen is het tijd voor nog meer actie! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! De Splashtour start en eindigt op dezelfde locatie als de Segway Tour.

Prijzen:
Segway Tour: € 382,50 voor maximaal 9 personen
Splashtours: € 29,50 per persoon

BOEK NU