Segway Tour & VR game

Prijzen

Per persoon (vanaf 16 jaar):

Actie: online incl. € 10 korting! € 71,50 Normaal € 81,50

De Segway tour start vanaf 4 personen.

Boek nu online

Combineer de Segway Tour met een VR avontuur bij Zero Latency VR! Met deze combi beleef je gegarandeerd een dag om niet te vergeten. Je ervaart hoe de digitale en echte wereld naadloos in elkaar over gaan. Samen met jouw team verlies je je als nooit tevoren in een virtuele wereld. Je kunt vrij rondlopen, bewegen, met elkaar praten en elkaar zien. Dit is nu jouw enige echte wereld. Je bevindt je letterlijk in een computerspel. Je kunt vrij rondlopen, bewegen en elkaar zien. Haal jij met jouw team de topscore?

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.
Dit combiticket bestaat uit:
  • De Segway Tour van 75 minuten inclusief 15 minuten instructie
  • VR game van 1 uur (speeltijd is 30 minuten)
De tour

De Segway Tour duurt 75 minuten inclusief instructie van een ervaren instructeur. Je start met een instructie van ervaren begeleiders. De instructie duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de ervarenheid van de deelnemers. De Segway Tour is op elke dag van de week mogelijk. Je kunt jouw routewensen met de begeleider bespreken en hier wordt zo veel mogelijk rekening gehouden.

Goed om te weten
  • Deze combi dien je minimaal 7 dagen van te voren te reserveren en is niet mogelijk op zaterdag.
  • Segwayen is mogelijk vanaf 16 jaar.
  • Het dragen van een helm is verplicht en deze leveren wij kosteloos.
  • Om de veiligheid in het verkeer te kunnen waarborgen, worden grotere groepen gesplitst.
  • We raden je aan om warme en makkelijk zittende kleding en comfortabele schoenen te dragen. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
  • Vervoer tussen beide locaties op eigen gelegenheid. We raden je aan om hiervoor 30 minuten aan te houden.
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Staat jouw gewenste tijdstip niet in ons online boekingssysteem? Neem dan contact met ons op!

Locatie

De startlocatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over parkeren en bereikbaarheid vind je hier.
Het adres van Zero Latency VR is Vierhavensstraat 66 in Rotterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid en je rijdt in ongeveer 15 minuten van Zero Latency VR naar de Parkhaven.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

We zijn weer open!

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt Segwayen.

Coronamaatregelen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug