Segway Tour met Kerst

Prijzen

Per persoon

Segway Tour met Kerst €47,50

De Segway tour start vanaf 4 personen

De prijs is inclusief 21% BTW. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Boek nu online

Kerst bij Segway Rotterdam, op Eerste en Tweede Kerstdag hebben wij speciale tours op de Segway. De  tours zullen volledig in kerstsfeer zijn! Met deze actie ervaar je de kerstsfeer op een unieke manier. De opstapplaats van de tour is aan de Parkhaven, bij restaurant De Zwarte Zwaan.

Voorwaarden;
  • Alleen geldig op Eerste of Tweede Kerstdag
  • Alleen verkoop via Segway Rotterdam online ticketsysteem
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te reserveren waardoor je zeker bent van een Segway Tour. Dit kan voor 25 en 26 december. Boek je ticket online (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Let op: Dit arrangement is alleen geldig tijdens de Kerstdagen. Op deze dagen zullen niet alle combinaties geldig zijn. De combinaties die wel geboekt kunnen worden staan hieronder aangegeven.

Combinaties

Segway Rotterdam kan ook goed gecombineerd worden met een spannende ervaring in een van de escape rooms van Escaping Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een speciale Kerst Cruise met de Pannenkoekenboot of een tour met Splashtours.

De kosten voor de combinaties op Eerste Kerstdag zijn als volgt:

  • Segway Tour & Brunch – €72,- per volw. (alleen Eerste Kerstdag)
  • Segway Tour & Diner – €87,- per volw. (alleen Eerste Kerstdag)
  • Segway Tour & Lasergame Rotterdam – €65,- per volw.
  • Segway Tour & Splashtours – €74,- per volw.
  • Segway Tour & Pannenkoekenboot – €77,- per volw.
  • Segway Tour & Escaping Rotterdam – Vanaf €63,75 per volw.
Mogelijkheden Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor koffie/thee met gebak, een lunch, een high tea of een borrel. Dit kan ook gecombineerd worden met de Segway Tours.

Mocht u meer informatie willen ontvangen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of eventueel een e-mail sturen.

Route

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina locatie en parkeren

 

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zijn opzoek naar leuke nieuwe collega's! Klik hier voor meer informatie

Afsluiting Maastunnel

Tot het najaar van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug