Segway Toeristische Tour

Prijzen

Per persoon (vanaf 16 jaar):

Online kortingsprijs € 49,50 Normaal € 59,50

De Segway tour start vanaf 4 personen.


Wie Rotterdam echt wil zien kiest voor de Segway Toeristische Tour. De Segway brengt je naar alle bezienswaardigheden van Rotterdam. Tijdens de tour zal een enthousiaste gids vertellen over de stad en bijzondere gebouwen, verborgen straatjes en anekdotes. Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam op  een bijzonder vervoersmiddel.  Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagenklik hier!
Segway Toeristische Tour:

Duur: 120 minuten (inclusief 15 minuten instructie)
Dag(en): Op aanvraag

Goed om te weten:
  • Wij hebben 41 Segway’s beschikbaar, meer Segway’s op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Route

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Begin Parkhaven/Euromast – Veerhaven – Erasmusbrug – Hotel New York – Katendrecht / SS Rotterdam* – De Hef – Willemsbrug – Het witte huis – De Kubuswoningen – Markthal – Blaak – Het Potlood – De Bibliotheek – Meent/Coolsingel – Hofplein – Centraal Station – Westersingel – Museumpark – Het Park – Parkhaven/Euromast

*Katendrecht / SS Rotterdam kan niet altijd worden meegenomen in de tour


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.