Segway Toeristische Tour

Prijzen

Per persoon (vanaf 16 jaar):

Actie: online incl. € 10 korting! € 49,50 Normaal € 59,50

De Segway tour start vanaf 4 personen.

Doe een aanvraag

Wie Rotterdam echt wil zien kiest voor de Segway Toeristische Tour. De Segway brengt je naar alle bezienswaardigheden van Rotterdam. Tijdens de tour zal een enthousiaste gids vertellen over de stad en bijzondere gebouwen, verborgen straatjes en anekdotes. Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam op  een bijzonder vervoersmiddel.  Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagenklik hier!
Segway Toeristische Tour:

Duur: 120 minuten (inclusief 15 minuten instructie)
Dag(en): Op aanvraag

Goed om te weten:
  • Wij hebben 41 Segway’s beschikbaar, meer Segway’s op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Route

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Begin Parkhaven/Euromast – Veerhaven – Erasmusbrug – Hotel New York – Katendrecht / SS Rotterdam* – De Hef – Willemsbrug – Het witte huis – De Kubuswoningen – Markthal – Blaak – Het Potlood – De Bibliotheek – Meent/Coolsingel – Hofplein – Centraal Station – Westersingel – Museumpark – Het Park – Parkhaven/Euromast

*Katendrecht / SS Rotterdam kan niet altijd worden meegenomen in de tour

Combineren

Een Segway Tour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway Rotterdam wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina locatie en parkeren

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Update COVID-19

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier Rotterdam kunt ontdekken per Segway.

Coronamaatregelen