Segway Markthal Tour

Prijzen

Per persoon

Per volwassene € 49,50

De Segway tour start vanaf 4 personen

De prijs is inclusief 21% BTW. Mogelijk vanaf 16 jaar.

offerte aanvragen

De Segway Markthal Tour

Stockholm, Barcelona, Valencia, Kopenhagen en nu dus ook Rotterdam. Bijna iedere wereldstad heeft er één; een overdekte food markt. De bruisende Markthal, die bijna uit zijn voegen barst van verse vis, warme broodjes, mals vlees en ontelbaar veel soorten kaas en groenten.

Door nieuwe Europese regelgeving moest verkoop van verse producten aan steeds striktere regels voldoen. Dit werd door Rotterdam aangegrepen om een van de meest ambitieuze projecten van de afgelopen jaren te starten: het bouwen van de meest unieke versmarkt ter wereld. De vorm van het gebouw is misschien bijzonder, maar de binnenkant is helemaal spectaculair! In de Markthal is het grootste kunstwerk van Nederland gecreëerd. Het kunstwerk heeft een oppervlakte van maar liefst 11.000m2.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagenklik hier!
Segway Markthal Tour:

Duur: 75 minuten (inclusief 15 minuten instructie)
Dag(en): Op aanvraag

Inclusief een bezoek aan de Markthal

Goed om te weten:
  • Wij hebben 41 Segway’s beschikbaar en 9 steps. Meer Segway’s op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Route

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Begin Parkhaven/Euromast – Veerhaven – Erasmusbrug – Boompjeskade – Oude Haven  – Willemsbrug  – Het witte huis – De Kubuswoningen – Markthal – Blaak – Het Potlood – De Bibliotheek – Beurs – Coolsingel – Witte de Withstraat – Westersingel – Het Park – Parkhaven/Euromast

Combineren

Een Segway Tour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway Rotterdam wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina locatie en parkeren

 

offerte aanvragen


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug