Segway Erasmusbrug Tour

Prijzen

Per persoon

Volwassene € 47,50

De Segway tour start vanaf 4 personen

De prijs is inclusief 21% BTW. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Boek nu online

De Segway Erasmusbrug Tour!

Bedwing de Erasmusbrug op de Segway en geniet van het prachtige uitzicht boven op de brug. Na een instructie van 15 minuten vertrek je richting de Erasmusbrug vanaf de Parkhaven.

We vertrekken vanaf restaurant de Zwarte Zwaan. Een leuk weetje is dat de Erasmusbrug door Rotterdammers ‘de Zwaan’ wordt genoemd. Deze tour heeft dan ook als bijnaam ‘van Zwaan tot Zwaan’.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagenklik hier!
Segway Erasmusbrug tour:

Duur: 75 minuten (inclusief instructie)
Dag(en): Dagelijks

Goed om te weten:
  • Wij hebben 41 Segway’s beschikbaar. Meer Segway’s op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Om de veiligheid in het verkeer te kunnen waarborgen worden grotere groepen gesplits.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer en comfortabele schoenen draagt. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Route & instructie

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Voordat een tour kan starten wordt er een instructie gegeven door de begeleider(s). Afhankelijk van de groeps grootte en de ervarenheid van de groep duurt de instructie gemiddeld 15 tot 30 minuten.

Combineren

Een Segway Tour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway Rotterdam wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina locatie en parkeren

 

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug