Segway Delfshaven Tour

Prijzen

Per persoon (vanaf 16 jaar):

Actie: online incl. € 10 korting! € 37,50 Normaal € 47,50

De Segway tour start vanaf 4 personen.

Boek nu online

Verken het mooie Delfshaven op een Segway!

De Segway Delfshaven Tour brengt je een schat aan wetenswaardigheden over het roemrijke verleden van dit mooie stukje historisch Rotterdam. Neem vooral de tijd en sta eens stil bij de vele gevelversieringen en eeuwenoude panden en pakhuizen in dit prachtige historische gebied. Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam op een bijzonder vervoersmiddel. Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.
De tour

De Segway Tour duurt 75 minuten inclusief instructie van een ervaren instructeur. Je start met een instructie van ervaren begeleiders. De instructie duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de ervarenheid van de deelnemers. De Segway Tour is op elke dag van de week mogelijk. Je kunt jouw routewensen met de begeleider bespreken en hier wordt zo veel mogelijk rekening gehouden.

Goed om te weten
  • Segwayen is mogelijk vanaf 16 jaar (wettelijk bepaald).
  • Het dragen van een helm is verplicht en deze leveren wij kosteloos.
  • Om de veiligheid in het verkeer te kunnen waarborgen, worden grotere groepen gesplitst.
  • We raden je aan om warme en makkelijk zittende kleding en comfortabele schoenen te dragen. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Staat jouw gewenste tijdstip niet in ons online boekingssysteem? Neem dan contact met ons op!

Combineren

Een Segway Tour is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, lunch, borrel of diner. Tijdens het reserveren kun je een combinatie selecteren om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Combinatietickets kun je uitsluitend online reserveren.

Locatie

De startlocatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over parkeren en bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.