Rij & Proef Segway Tour

Prijzen

Per persoon (vanaf 16 jaar):

€ 57,50

De Segway Tour start vanaf 9 personen.

Doe een aanvraag

Touren en proeven in Rotterdam op een unieke manier!

Stap op de Segway voor een culinaire tour door Rotterdam. Na een instructie ga je op pad met een enthousiaste gids die je de leukste plekjes van Rotterdam laat zien. Doorkruis de stad met haar oude havens, imposante uitzichten en gezellige pleinen. De eerste stop is bij een echt Rotterdams café voor een echte Rotterdamse snack. Daarna touren we door en stoppen we in de bruisende Markthal. Hier komen eten en wonen samen onder een spectaculaire boog. Je kijkt je ogen uit onder het genot van een drankje en hapje. Na terugkomst is het tijd voor een gezellige borrel. Voor deze tour zijn de leukste hotspots geselecteerd die je niet mag missen!

Dit speciale arrangement uit:
  • Segway Tour van in totaal 2 uur inclusief 15 minuten instructie
  • Enthousiaste gids die vertelt over de bezienswaardigheden op de route
  • Tussenstop 1 bij een café met 2 alcoholvrije drankjes en 2 hapjes
  • Tussenstop 2 in de Markthal met 2 alcoholvrije drankjes en 2 hapjes
  • Borrel na terugkomst bij Restaurant de Zwarte Zwaan met 2 drankjes en 2 hapjes
De tour

Deze speciale Segway Tour duurt 2 uur inclusief instructie van een ervaren instructeur en inclusief twee tussenstops. Je start met een instructie van ervaren begeleiders. De instructie duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de ervarenheid van de deelnemers. Na de tour is er een borrel bij de start- en eindlocatie. De Segway Tour is op elke dag van de week mogelijk. Je kunt jouw routewensen met de begeleider bespreken en hier wordt zo veel mogelijk rekening gehouden.

Goed om te weten
  • Segwayen is mogelijk vanaf 16 jaar (wettelijk bepaald).
  • Het dragen van een helm is verplicht en deze leveren wij kosteloos.
  • Om de veiligheid in het verkeer te kunnen waarborgen, worden grotere groepen gesplitst.
  • We raden je aan om warme en makkelijk zittende kleding en comfortabele schoenen te dragen. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Reserveren

We raden je aan om deze speciale tour tijdig te reserveren. Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Combineren

Een Segway Tour is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, lunch, borrel of diner. Tijdens het reserveren kun je een combinatie selecteren om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Combinatietickets kun je uitsluitend online reserveren.

Locatie

De startlocatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over parkeren en bereikbaarheid vind je hier.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug