Onbeperkt BBQ & Segway

Prijzen

Per persoon

Online i.c.m. de Erasmusbrug Tour € 66,25 Normaal € 24,50 + € 47,50 = € 72,00 Je bespaart dus € 5,75

De Segway tour start vanaf 4 personen

Boek nu online

Trek gekregen na de Segway Tour? Strijk neer op het gezellige terras van de Midget Golfbaan Parkhaven voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om onbeperkt te genieten van het barbecuebuffet. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

De Segway Tour combineer je gemakkelijk met de barbecue. Reserveer dit arrangement online en ontvang direct een leuke korting!

Dit arrangement is inclusief:
  • De Segway Erasmusbrug Tour van 75 minuten inclusief 15 minuten instructie
  • Onbeperkt barbecue Green Egg excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 (doordeweeks ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen).
  • De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Segway Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!
  • Wij hebben 41 Segways beschikbaar en 9 steps. Meer Segways op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Combineren:

Dit arrangement is verder uit te breiden met een andere activiteit, zoals met Splashtours, Midgetgolf, Lasergame of een Escape Room. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties je de golfsessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om dit arrangement direct online te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie:

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven. De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Lasergame Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug