Euromast & Segway

Prijzen

Per persoon

Combinatieticket € 57,75

De Segway tour start vanaf 4 personen

De prijs is inclusief BTW. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Boek nu online

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast. Met de Segway Tour doorkruis je de stad. Wanneer je de Euromast op gaat bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. De Euromast & Segway combinatie is dan ook een hele goede manier om Rotterdam te zien! De Segway Tour vertrekt vanaf de voet van de Euromast, op de Parkhaven. Dus naast voordelig is een combinatie ook nog eens bijzonder makkelijk en goed te organiseren.

Bezoek voor of na je Segway Tour de Euromast tegen een aantrekkelijk voordeel!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen, klik hier!
Het arrangement Euromast en Segway is inclusief:
  • De Segway Erasmusbrug Tour van 75 minuten (inclusief 15 minuten instructie)
  • Een bezoek aan de Euromast op de dag van de Segway Tour.
Goed om te weten:
  • Wij hebben 41 Segway’s beschikbaar en 9 steps. Meer Segway’s op aanvraag.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer. Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Route

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour afwijken van de reguliere route.

Combineren

Een Segway Tour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway Rotterdam wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina locatie en parkeren

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug