Diner combinaties

Prijzen

Per persoon

Grill menu €28,50 Grillen + drankarrangement €41,50

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de Segway Tour.

Vraag een offerte aan

Dineren! Groepen kunnen een Segway Tour combineren met een heerlijk diner. Schuif aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grill arrangement. De kok staat achter de grill en de gerechten en de drankjes worden aan tafel geserveerd. Dat is ontspannen genieten!

Gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons centraal. Onze keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit, en dat proef je! Bij ons kunt u heerlijk dineren!

Wij hebben speciaal voor groepen een grill menu samengesteld. Geniet 2 uur lang van allerlei heerlijke gerechten, direct van onze grill.

Kies je voor het arrangement inclusief drankjes, dan kun je 2 uur lang onbeperkt bestellen uit het Hollands assortiment.

Combineren

Een lunch is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks in de Zwarte Zwaan Rotterdam zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de lunch snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus en kunt genieten van de online korting op combinaties.

Liever op factuur betalen? Dat kan! Vraag een offerte aan en wij doen ons best om op je wensen in te spelen.

Locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina locatie en parkeren

Vraag een offerte aan


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Merchandise

Een Segway Tour cadeau doen of op zoek naar een leuke souvenir? Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam.

Bestel hier

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug