Activiteiten combinaties

Een echt Rotterdams uitje begint bij Segway Rotterdam. Want met dit bedrijfsuitje zie en beleef je Rotterdam pas echt goed. De tour door de stad is aan te passen aan de wensen van het gezelschap. Zo wordt het uitje persoonlijk. Door te combineren heeft Segway Rotterdam voor elk gezelschap het uitje dat het beste past.

Voorbeeld programma 1:

13:30 uur Verzamelen op de Parkhaven
14:00 uur Start Segway Tour
16:00 uur Cursus Plat Rotterdams (inclusief borrel)
18:00 uur 3-gangen Keuzemenu

Prijs per persoon, inclusief dranken: €117,50

Voorbeeld programma 2:

15:30 uur Verzamelen op de Parkhaven
16:00 uur Start Segway Tour
18:00 uur 3-gangen Keuzemenu
20:00 uur Karaoke en borrelen

Prijs per persoon, inclusief dranken: €116,50

Activiteiten

Wat alle attracties gemeen hebben is de link met het water. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

Lasergame Rotterdam
Wie hier komt lasergamen wordt onder vuur genomen in een heel mysterieuze omgeving. Je stapt binnen in het ruim van een schip. De verbeelding spreekt hier voor zich.

Hop-On Hop-Off
Spot de highlights van Rotterdam met Sightseeing Rotterdam, een sightseeing tour in een cabriobus! Stap in bij Sightseeing Rotterdam en ontdek Rotterdam in stijl.

Splashtours
Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Workshops & Spellen

Op De Zwarte Zwaan en bij Café Ech Wel kun je terecht voor verschillende workshops en spellen. Of het nu gaat om een workshop cocktails shaken of een cursus Plat Rotterdams, bij ons kan het allemaal.

Cursus Plat Rotterdams
Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt. Daarom hebben wij een spoedcursusje Rotterdams!

Ik hou van Rotterdam!
Sluit je dan aan bij het meest leuke,gezellige en humoristische spel van Rotterdam. Speciaal voor groepen hebben wij een leuk spel bedacht, het Ik Hou Van Rotterdam spel!

Escape Experience
De Escape Experience is dynamisch, ongedwongen en ultiem gezellig. De EscapeXperience laat zich goed combineren met een fijne borrel bijvoorbeeld. Maar verlies de missie niet uit het oog en laat de wereld niet verloren gaan.

Karaoke
Schitter met jouw vrienden op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Lunchen, borrelen en dineren

Wil je het uitje combineren met een diner, lunch of borrel? Restaurant De Zwarte Zwaan , Terras Parkhaven en Café Ech Wel bieden leuke arrangement aan. De activiteiten stopen hier voor de deur dus je kunt direct aanschuiven.

Ontvang een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.